Mit Liv, som jeg husker det

Erindringsbog af Bodil Åberg. Udgivet i 2008 af Ballerup Stadsarkiv.

Bodil Åberg er født den 2.juni 1931 på Fuglehavegård i Måløv. Forældrene var Jens og Ingeborg Nygaard. Bodil gik 7 år i Måløv Skole, blev husholdningselev på Knudsminde, kom derefter i lære som telefonistinde på Ballerup Central - et arbejde hun havde i 10 år, indtil Ballerup Central i 1957 blev fuldautomatisk.

Bodil blev gift 5. september 1953 i Ballerup Kirke og flyttede til lejligheden i Stationsgården, hvor hun stadig bor. Bodil fik to børn: Helle og Henrik og har i dag tillige 3 børnebørn. Hun har gennem årene haft mange forskelligeartede jobs under hensyntagen til børnenes pasning.

Bodils store fritidsinteresse har alle dage været arbejdet med hendes forskellige haver , og indtil hun  solgte den tilbragte hun som pensionist en stor del af sommeren i kolonihavehuset i Tjørnebjerg. Ud over samvær med mand, børn og børnebørn har hun også været aktiv i foreningsarbejde, bl.a. Ballerup og Omegns Håndværker og Borgerforening, mens den eksisterede, ligesom hun var initiativtager til oprettelsen af en lokal lydavis, hvor hun igennem næsten 25 år fungerede som indlæser. I dag er hun formand for Foreningen af Aktive Kvinder og stadig en frisk og glad folkepensionist.